Qui som

Presentació

L’equip de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (l’EUIT) us vol donar la benvinguda a la nostra pàgina web.

L’EUIT és un centre universitari adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que forma part de la Fundació Docència Sant Llàtzer (FDSL)

Mitjançant aquesta pàgina volem que ens conegueu i tingueu informació sobre els estudis de grau i la formació de postgrau que oferim, així com les diferents activitats que realitzem en el marc acadèmic, cultural i social.

La nostra experiència docent ve avalada pels 100 anys d’experiència en l’ensenyament dels estudis d’infermeria, essent en l’actualitat, l’Escola Universitària d’Infermeria més antiga de Catalunya, i també pels 25 anys d’experiència en l’ensenyament dels estudis de teràpia ocupacional essent també l’Escola més antiga impartint aquests estudis universitaris a Catalunya.

Estudiar a l’EUIT us garanteix una atenció personalitzada, una aposta ferma pel treball en equip i per la integració de la teoria en la pràctica, així com la possibilitat de desenvolupar les pràctiques en més de 80 centres de l’àmbit sanitari i social.

Desitjo que aquesta pàgina web esdevingui una eina útil i dinàmica per a tots vosaltres, i resto a l’espera de les vostres aportacions per tal de millorar-la.

Montserrat Comellas i Oliva

Directora de l’EUIT