CAT   |   ESP   |   ENG  
dijous, 19 d'abril de 2018  
Contacte  
 
Escola Univeer

Actualitat

Acte de Graduació 2017


Ahir dijous 22 de juny es va celebrar l’acte de graduació de la 5a Promoció del Grau d’Infermeria i del grau en Teràpia Ocupacional de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT). Més de 600 persones van assistir a l’acte que enguany es va celebrar al Centre Cultural de Terrassa.

  

La benvinguda va anar a càrrec de la directora gerent de la Fundació Sant Llàtzer i de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, Sra. Carme Julian; la directora de l’EUIT, Dra. Montserrat Comellas; la presidenta de la Fundació per la Docència Sant Llàtzer, Sra. Josefina Soler; el Vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB i membre del Patronat de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, Dr. Carlos Sánchez i l’Alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart.

 

En aquesta ocasió, a més, durant l’acte es va fer el reconeixement a les 3 professores que durant el curs han finalitzat la seva trajectòria professional: la professora Rosa Campo, infermera, fisioterapeuta i antropòloga, referent en l’aplicació dels plans de cures i per la seva aportació en l'àrea de Fonaments d'Infermeria, Rosa Capellas, infermera i psicòloga, experta en l’àrea de salut mental i psicologia,  referent dels nostres estudiants en la competència psicosocial; i Betsabé Méndez, terapeuta ocupacional i llicenciada en humanitats, impulsora dels estudis de Teràpia Ocupacional a Catalunya i un referent pels terapeutes ocupacionals de Catalunya i de l’Estat Espanyol.

A continuació, es van lliurar els diplomes als 78 alumnes que es graduaven; 72 d’Infermeria i 6 de Teràpia Ocupacional, i es va fer reconeixement al millor expedient de Teràpia Ocupacional a la graduada Mónica Muñoz-Cruzado Gallardo, i millor expedient d'Infermeria a la graduada Anna del Pino Moreno.

Durant el tancament de l’acte, els estudiants i tots els convidats van poder gaudir d’un refrigeri.


Tornar >
Acte de Graduació 2017
 
C. DE LA RIBA, 90
08221 Terrassa • Telèfon 93 783 77 77