CAT   |   ESP   |   ENG  
dijous, 19 d'abril de 2018  
Contacte  
 
Escola Univeer

Qui som

Presentació


 

 

La Fundació Docència Sant Llàtzer (FdSLL) és una institució docent, humanista i integradora, compromesa amb la societat.

 

Aspirem a ser una fundació de referència en sistemes docents, adaptada als nostres dies, integrant les diferents disciplines de salut així com la diversitat de nivells acadèmics, facilitant un itinerari formatiu integral i garantint una atenció personal basada en les competències individuals de cada persona.

 

Si t’agrada el nostre repte, t’esperem !

 

Carme Julian Campos

Directora Gerent de la Fundació per a la Docència Sant Llàtzer

 

 

 

 

L’equip de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (l’EUIT) us vol donar la benvinguda a la nostra pàgina web.

 

Mitjançant aquesta pàgina volem que ens conegueu i tingueu informació sobre els estudis de grau i la formació de postgrau que oferim, així com les diferents activitats que realitzem en el marc acadèmic, cultural i social.

 

La nostra experiència docent ve avalada pels quasi cent anys d’experiència en l’ensenyament dels estudis d’infermeria, essent en l’actualitat, l’Escola Universitària d’Infermeria més antiga de Catalunya, i també la més antiga impartint els estudis universitaris de Teràpia Ocupacional.

 

Estudiar a l’EUIT us garanteix una atenció personalitzada, una aposta ferma pel treball en equip i per la integració de la teoria en la pràctica, així com la possibilitat de desenvolupar les pràctiques en més de 80 centres de l’àmbit sanitari i social.

 

Desitjo que aquesta pàgina web esdevingui una eina útil i dinàmica per a tots vosaltres, i resto a l'espera de les vostres aportacions per tal de millorar-la.

 

Montserrat Comellas i Oliva

Directora de l’EUIT

 

 

 

 


 
C. DE LA RIBA, 90
08221 Terrassa • Telèfon 93 783 77 77