30 jul. 2024

La Dra. Mireia Tarruella finalitza la seva etapa docent a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Després de gairebé 35 anys dedicats a la formació de noves infermeres i infermers a l’EUIT, entre els quals 15 sent la directora de l’escola (1994-2009), la Mireia Tarruella es jubila i finalitza la seva etapa docent. Durant l’acte de graduació del grau en Infermeria va rebre l’homenatge i el reconeixement de companyes, alumnes… i durant aquests dies ha pogut anar acomiadant-se personalment de tothom. Hem parlat amb ella del seu pas per l’escola i de la nova etapa vital que començarà.

 

  • Mireia, què t’emportes de la teva etapa a l’EUIT?
    M’emporto coneixements, experiències, il·lusions compartides, converses hilarants i altres molt serioses però sobretot grans companys i amics. També hi ha hagut moments durs però aquests no es recorden tant.
  • Amb quin projecte has gaudit més?
    Tot nou projecte és engrescador i un repte i he intentat gaudir amb tots els que m’han confiat. Es fa difícil triar-ne un de sol.
  • Què és el que més trobaràs a faltar de l’EUIT?
    Doncs encara no ho sé això potser ho podria respondre millor d’aquí a un temps. Ara penso que potser les relacions amb tot el personal però ja veurem…
  • Què és el que tens més ganes de fer a partir d’ara?
    Doncs encara he d’acabar d’organitzar la meva nova vida però tinc ganes de tenir temps per fer allò que vulgui fer sense córrer, sense presses, sense haver de matinar. M’agradaria mantenir certa activitat intel·lectual i certa activitat física. Alguna cosa de ball segurament i ja aniré veient.

 

Moltes gràcies, Mireia. De ben segur que ens seguirem veient per l’EUIT!