Grau en Infermeria

Presentació

El títol de Grau en Infermeria està configurat per a formar professionals preparats per millorar la qualitat de vida i participació de les persones i contribuir a l’optimització dels recursos sociosanitaris.

El seu compromís i respecte dels valors humans, socials i culturals, la situa en el centre de l’atenció a les persones des d’un paradigma holístic i transformador.

Situació actual i desafiament

La infermeria és la professió que, històricament, ha estat al costat de les persones per a donar suport a la satisfacció de les necessitats bàsiques, tant en situació de salut com de malaltia. La infermeria contemporània té la responsabilitat de la direcció, organització, planificació i execució de les cures infermeres adreçades a les persones, així com a les famílies i les comunitats. L’objectiu de les infermeres*, dins de la seva autonomia professional, és detectar necessitats i atendre respostes humanes, liderant així, la ciència del tenir cura. També, col·laboren amb altres professionals de la salut en la recerca, el control i vigilància de la malaltia, l’aplicació de tractaments, etc. 

*Segons el COIB i la guia de la UAB per la igualtat de gènere, que recomana l’ús del femení en les professions històricament amb majoria de dones 

Valor afegit

L’acompanyament per part del professorat segons les necessitats de cada estudiant. El tracte humà i l’acompanyament garanteixen un aprenentatge adequat a les exigències laborals i professionals, d’acord amb l’evolució del context tecnològic i científic, i les necessitats de la societat i l’empresa. 

T’animes? Descarrega el catàleg!

 

*La informació que apareix actualment en el catàleg és la del curs 2022/23 amb el nou pla d’estudis del Grau en Infermeria. Si vols consultar l’antic pla, el trobaràs aquí.