Nosaltres

L’Escola

L’EUIT està ubicada, des de 1990, a l’antiga Clínica del Remei al número 90 del carrer de la Riba, al centre de la ciutat de Terrassa.

Es tracta d’un edifici modernista, obra de l’arquitecte Lluís Muncunill que data de l’any 1917 catalogat com a bé d’interès històric i propietat de la Fundació Sant Llàtzer.

En aquest edifici hi trobem la gran majoria d’aules en les que s’imparteixen les classes teòriques i que disposen d’equipament tecnològic per facilitar l’aprenentatge de l’alumnat. L’edifici acull també els despatxos del personal docent, administratiu i de gestió de l’EUIT, biblioteca, menjador, cafeteria, aula d’informàtica, sales d’estudi i un espai exterior amb vistes al Parc de Vallparadís.

I des del curs 2021-22 disposem de més de 800 m2 destinats als Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut (ESILAB).

Els Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut els podeu trobar al carrer Independència, 2, 08225 de Terrassa, molt a prop de l’edifici principal de l’escola i amb accés al transport públic i a tot tipus de serveis.

Es tracta d’uns espais preparats per dur a terme la docència teòrico-pràctica dels graus en Infermeria i en Teràpia Ocupacional i que permeten la simulació d’entorns i situacions reals de treball que afavoreixen l’aprenentatge.

Disposen d’onze aules totalment equipades, un box d’UCI, un quiròfan, dues sales debriefing per veure les simulacions pràctiques en temps real, un espai de llits, una aula de creativitat, una aula per treballar adaptacions en situacions de diversitat funcional i una altra de gran format equipada amb un tatami.

Autor de les imatges: Joan Tous i Vicente Holgado