Grau d’Infermeria

Presentació

El títol de Grau d’Infermeria està configurat per a formar professionals preparats per millorar la qualitat de vida i participació de les persones i contribuir a l’optimització dels recursos sociosanitaris.

El seu compromís i respecte dels valors humans, socials i culturals, la situa en el centre de l’atenció a les persones des d’un paradigma holístic i transformador.

Situació actual i desafiament

La infermeria és la professió que històricament ha estat al costat de les persones per donar suport a la satisfacció de les necessitats bàsiques, tant en situació de salut com de malaltia. La infermeria contemporània té la responsabilitat de la direcció, organització, planificació i execució de les cures infermeres (Llei Ordenació de Professions de la Salut, LOPS, 2003) adreçades tant a les persones, famílies com comunitats.

Horaris

Les classes són presencials i en horari de matins (de 8 a 14:30 h) o tardes (de 15 a 21 h), però en alguns períodes d’estades pràctiques no es pot assegurar el manteniment del torn. La teoria i els pràcticums es planifiquen de manera modular, és a dir, no coincideixen en el temps.

Valor afegit: L’estudiant és el nostre protagonista

Els estudiants sempre remarquen que el tret diferencial de l’EUIT és: Un equip docent format íntegrament per infermeres i infermers amb dedicació exclusiva a la docència i amb professionals col·laboradors, que segueixen vinculats a la pràctica professional.

L’atenció personalitzada amb el tracte individualitzat, el suport i el contacte permanent, que garanteixen un aprenentatge adequat a les exigències laborals i professionals, d’acord amb l’evolució del context tecnològic i les necessitats de la societat i l’empresa. 

T’animes? Descarrega el catàleg!
 

*La informació que apareix actualment en el catàleg és la del curs 2022/23 amb el nou pla d’estudis del Grau en Infermeria. Si vols consultar l’antic pla, el trobaràs aquí.