Recerca a l’EUIT

Instruments de valoració en Teràpia Ocupacional: guia per a la pràctica professional i investigació 

Aquest nou llibre electrònic se centra en el procés d’avaluació de Teràpia Ocupacional i recull les descripcions de més de 100 instruments de valoració estandarditzats rellevants per a la pràctica professional i la recerca en Teràpia Ocupacional.  

Al llibre, els diferents instruments de valoració es classifiquen en aquells que avaluen l’acompliment ocupacional, els que estan vinculats a models propis de la Teràpia Ocupacional i aquells que avaluen els diferents nivells de funcionalitat i factors segons la Classificació Internacional del Funcionament, de la Discapacitat i de la Salut de l’Organització Mundial de la Salut. Cada instrument compta amb una breu descripció, els articles de referència i el domini o àrea que avalua.  

Escrit per les docents del grau en Teràpia Ocupacional de l’escola, les doctores Jennifer Grau Sánchez, Loreto González Román i Inda Zango Martín, aquest llibre, editat per l’EUIT, pretén ser un text de consulta àgil que serveixi d’orientació per a estudiants, professionals, docents i investigadors/es de Teràpia Ocupacional sobre els principals instruments de valoració que s’utilitzen a la disciplina. 

El llibre es presenta en format electrònic en castellà i es pot trobar de forma gratuïta al catàleg de la Biblioteca de la nostra universitat per a la seva consulta i descàrrega. 

Enllaç d’accés al llibre 

El vas perdre la presentació del llibre? Mira’t el vídeo!