Estudiar a l’EUIT

Graus

Si vols atenció personalitzada sobre nou accés, omple aquest Formulari 

Places i horaris

Pel grau d’Infermeria a l’EUIT hi ha 165 places repartides entre els torns de matí i de tarda. L’horari de matí és de 8 a 14.30h i el de tarda és de 15 a 21h.

Pel grau de Teràpia Ocupacional a l’EUIT només hi ha torn de matí amb 80 places. L’horari és de 8 a 14.30h.

Preus, bonificacions i formes de pagament

Consulta aquí la informació relacionada amb els preus del curs 2024-25.

Vies d'accés

Via d’accés Documentació acreditativa
PAU i assimilats Fotocòpia del document de les PAAU amb la nota d’accés
Cicle Formatiu de Grau Superior Fotocòpia del certificat amb la nota d’accés
Prova d’accés majors de 25 anys Fotocòpia document acreditatiu
Resolució positiva del rectorat de la UAB  de canvi o convalidació d’estudis Certificat de la universitat d’origen en el qual consti la via d’accés a la universitat i la qualificació corresponent. Trasllat d’expedient acadèmic
Titulats universitaris i assimilats Certificat acadèmic personal i còpia compulsada de títol
Titulacions de països de la UE o altres Estats que hagin subscrit acords internacionals en règims de reciprocitat Credencial UNED.
Estudiants no comunitaris i no residents No cal presentar cap documentació

Nota de tall

La nota de tall resultant de cada assignació, per a cada centre d’estudis i grau, es determina en funció de l’oferta i demanda de places global. No hi ha possibilitat d’anticipar-nos a saber la nota resultant del procés de preinscripció per al proper curs, però podeu consultar les notes de tall de cursos anteriors en aquest enllaç.

Beques

Tant la Generalitat de Catalunya com el Ministeri poden subvencionar-te el pagament de la matrícula oficial. En el següent enllaç trobaràs tota la informació.

A més, per subvencionar la part de docència, l’EUIT ofereix un programa de beques internes que pots demanar en el moment en què formalitzis la matrícula. Aquestes poden arribar a subvencionar el 35%, el 50% o el 65% de la quota privada.

IMPORTANT: El darrer dia per presentar la documentació de beques internes per als estudiants de nou accés és el 25 de juliol del 2024.

Per a més informació sobre el programa de beques internes, pots  contactar  amb  la Pilar  Arrufat al correu: pilararrufat@euit.fdsll.cat    

Pots consultar tota la informació i el funcionament de la convocatòria en aquest enllaç:
Convocatòria de beques internes 2024-2025 

Si vols optar a una de les beques internes, descarrega’t el document i fes la teva sol·licitud.
Document per a fer la sol·licitud

Preinscripció

Pots consultar el calendari oficial publicat a la pàgina del Departament d’Universitats de la Generalitat de Catalunya en aquest enllaç.

*L’EUIT només participa a les convocatòries de juny i setembre.

La preinscripció universitària es realitza, com per qualsevol grau universitari públic, a través d’internet i mitjançant el registre en el següent enllaç.

Matrícula

La matrícula per als estudiants de nou accés es podrà fer de manera presencial i assistida, amb cita prèvia, o a distància.

Consulta aquí tota la informació que et cal saber per fer l’automatrícula:
Instruccions matrícula estudiants de nou accés

Si tens dubtes o vols saber quina documentació necessitaràs, consulta les nostres FAQ’s de matrícula. I en cas de tenir algun dubte o incidència informàtica, accedeix al manual de Sistemes d’Informació.