Serveis a l’estudiantat

Biblioteca

La Biblioteca té un fons especialitzat en Infermeria, Teràpia Ocupacional i ciències afins pensat per donar suport a l’aprenentatge, la docència i la investigació.

Disposa de nombrosos recursos d’informació i serveis adreçats a la comunitat universitària (estudiantat, professors/es, personal d’administració i serveis) i a la comunitat professional (ex-estudiantat i tutors/es de la pràctica).

Actualment, la Biblioteca gaudeix d’una important i única col·lecció de documents relacionats amb les àrees d’estudi de la FdSLL ( EUIT i CFPSLL). Compta amb un ampli fons de llibres i revistes en paper, així com en format digital. També té materials audiovisuals i accés a bases de dades especialitzades en ciències de la salut. Accés al catàleg i recursos d’informació: https://biblioteca.euit.fdsll.cat/

A més, disposa d’un Twitter oficial @EuitBiblioteca a través del qual l’alumnat pot interactuar amb les publicacions del servei de biblioteca.

La Biblioteca ofereix serveis d’informació bibliogràfica i préstec. Cada any es fan sessions de formació als i les alumnes per ajudar-les a conèixer tots els seus recursos i serveis. Els usuaris i usuàries disposen de taules d’estudi individuals.

HORARI

L’horari actual de la biblioteca és:

De dilluns a dijous de 8:00h a 20:30h
Divendres de 9:00h a 20:00h

PRÉSTEC

Per poder gaudir del servei de préstec de llibres i vídeos s’ha d’acreditar la condició d’estudiant, ex-estudiant, professor/a o personal d’administració i serveis de l’EUIT.

Per accedir a documents en suport digital es pot consultar la guia.