Serveis a l’estudiantat

Biblioteca

La Biblioteca té un fons especialitzat en Infermeria, Teràpia Ocupacional i ciències afins pensat per donar suport a l’aprenentatge, la docència i la investigació.

Disposa de nombrosos recursos d’informació i serveis adreçats a la comunitat universitària (estudiants, professors, personal d’administració i serveis) i a la comunitat professional (ex-estudiants i tutors de la pràctica).

Actualment, la Biblioteca gaudeix d’una important i única col·lecció de documents relacionats amb les àrees d’estudi de la FdSLL ( EUIT i CFPSLL). Compta amb un ampli fons de llibres i revistes en paper, així com en format digital. També té materials audiovisuals i accés a bases de dades especialitzades en ciències de la salut. Accés al catàleg i recursos d’informació: https://biblioteca.euit.fdsll.cat/

A més, disposa d’un Twitter oficial @EuitBiblioteca a través del qual els estudiants poden interactuar amb les publicacions del servei de biblioteca.

La Biblioteca ofereix serveis d’informació bibliogràfica i préstec als seus usuaris. Cada any es fan sessions de formació als nous estudiants per ajudar-los a conèixer tots els seus recursos i serveis. Els usuaris disposen de taules d’estudi individuals.

HORARI

Amb motiu de la pandèmia i donades les mesures de restricció, l’horari actual és:

de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h

PRÉSTEC

Per poder gaudir del servei de préstec de llibres i vídeos s’ha d’acreditar la condició d’estudiant, ex-estudiant, professor o personal d’administració i serveis de l’EUIT.

Per accedir a documents en suport digital es pot consultar la guia.