Estudis

Formació per a professionals 

Cursos 2023

Cada any es programen nous cursos per professionals de l’àmbit sociosanitari, que faciliten l’aprenentatge d’habilitats claus, que permeten l’apoderament del/de la professional i que ensenyen eines per promoure l’atenció centrada en la persona. 

Consulta la nostra oferta de cursos per a professionals.

* Un cop matriculat/da trobaràs tota la informació del teu programa al moodle

PROPERAMENT

4a edició Introducció a l'horticultura i la jardineria social i terapèutica on-line (en castellà)

Títol: INTRODUCCIÓ A L’HORTICULTURA I LA JARDINERIA SOCIAL I TERAPÈUTICA -ON-LINE- (ES FARÀ EN CASTELLÀ)

Descripció: En el present curs aprendràs a utilitzar l’hort i el jardí com a instrument educatiu, terapèutic i socialitzador per tal de millor la salut i el benestar integral de les persones.

Professorat: Leila ALCALDE BANET, Andrea COSTAS ARANDA, Eva CREUS GIBERT, Karin PALMLÖF PAVÍA, Laura GÓMEZ BROZ, Ariana SMITH RODRÍGUEZ.

Dirigit a:

– Professionals de l’àmbit sociosanitari dins de les àrees de teràpia ocupacional, fisioteràpia, educació social, treball social, psicologia, psiquiatria, infermeria. etc., i estudiants relacionats amb aquests àmbits.

– Professionals de l’àmbit mediambiental i agrari com a enginyers tècnics agrícoles, enginyers agrònoms, enginyers mediambientals, tècnics mediambientals, etc., i estudiants relacionats amb aquests àmbits.

– Professionals i estudiants de l’àmbit educatiu.

Metodologia: El curs serà 100% on-line amb sessions programades de caràcter telepresencial. Aspectes teòrics amb exemples pràctics relacionats amb l’ús de l’hort i el jardí com a instruments per millorar el benestar de les persones. Per això, es duran a terme sessions teòriques on-line i exercicis pràctics que ajudaran a comprendre l’ús i la metodologia d’aquest àmbit.

Data d’inici i finalització: El curs es composa d’un total de 6 sessions on-line de 3h 30min (inclou descans). Els dies 6, 8, 13, 15 i 20 de febrer de 2024 de 15:30 a 19:00h i el dia 22 de febrer de 15:30 a 18:00h.

Preu: 190€. Ex-estudiants de l’EUIT i estudiants de 4t curs de Teràpia Ocupacional del curs acadèmic 23/24: 170€

*L’EUIT es reserva el dret de canviar de dates, posposar el curs o cancel·lar-ho degut a situacions alienes a l’empresa.

» Inscriu-te
» Consulta el programa

PROPERAMENT

Mindfulness l'àmbit sanitàri i social - Formació presencial -

Dirigit a: Professionals i estudiants de l’àmbit sanitari i social
Professorat: Inda Zango Martín
Dates: A determinar
Horari: A determinar
Lloc: Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut (carrer Independència, 2, 08225 de Terrassa)
Núm. Hores: 25 h
Núm. Places: 20
Preu: Professionals: 245€. Estudiants d’infermeria i teràpia ocupacional del curs acadèmic 21/22 i ex-estudiants de l’EUIT: 225€

Descripció: Aquest curs tracta d’ANALITZAR la rellevància del mindfulness o atenció plena, en diversos àmbits de la intervenció sociosanitària.

» Inscriu-te
» Consulta el programa

PROPERA EDICIÓ - FEBRER 2024

10a Edició - Formació Bàsica per a la qualificació dels professionals avaluadors de la situació de dependència

Descripció: Aquest curs pretén formar els professionals amb els coneixements i procediments bàsics per a l’aplicació dels barems de la Llei de l’Autonomia i Atenció a la Dependència per l’avaluació de les persones en situació de dependència.

Dirigit a: Professionals de l’àrea de la salut i serveis socials titulats en medicina, psicologia, treball social, infermeria, teràpia ocupacional o fisioteràpia.

Metodologia: És un curs que combinarà la formació on-line amb sessions presencials programades sempre i quan la situació sanitària i les mesures que estiguin vigents a l’hora de dur a terme el curs ho permetin. En cas de no poder dur a terme el curs de manera presencial es portaria a terme de manera telepresencial amb classes en directe on-line.

És un curs que combina sessions teòriques amb pràctiques externes en Serveis de Valoració a la Dependència (SEVAD). Consta de 66 hores repartides en 10 hores teòriques online de treball autònom i participació a fòrums a la plataforma virtual, 36 hores de classe obligatòria i un mínim de 20 hores de pràctiques.

Per obtenir aquesta acreditació com a avaluador/a de la dependència és obligatòria l’assistència a totes les classes, fer una prova escrita, la realització de les pràctiques i l’entrega d’una memòria d’aquestes pràctiques. Les pràctiques tenen una durada d’entre 2 i 3 dies, segons l’organització de cada SEVAD. En qualsevol cas, queden supeditades a realitzar 10 valoracions (9 BVD +1 EVE o 10 BVD més un EVE realitzat a classe)

El curs es realitza a l’EUIT i les pràctiques en diferents SEVAD repartits per Catalunya. L’adjudicació als SEVAD es farà per ordre d’inscripció al curs (no d’inscripció a la llista d’espera).

Depèn del SEVAD és necessari tenir vehicle propi per fer les pràctiques.

Data d’inici: abril 2024

Núm. places: 25

Preu: 595€

» Consulta el programa

És un curs amb una alta demanda, és per això que tenim una llista d’espera per poder inscriure’s al curs en les properes edicions. El fet d’apuntar-te a la llista d’espera no implica que ja estiguis apuntat/da al curs i tampoc t’assegura que puguis fer el curs a la propera edició.

Si estàs interessat/da en fer el curs en properes edicions i que t’avisem quan tinguem enllestida la propera edició INSCRIU-TE A LA LLISTA D’ESPERA.

Si necessites més informació posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de CONTACTE que trobaràs al web.

*L’EUIT es reserva el dret de canviar de dates, adaptar el format de les classes presencials a virtuals o posposar el curs degut a situacions alienes a l’empresa.

MÉS INFORMACIÓ

Tel. 93 783 77 77 | CONTACTE