Estudis

Formació per a professionals 

Cursos 2024

Cada any es programen nous cursos per professionals de l’àmbit sociosanitari, que faciliten l’aprenentatge d’habilitats claus, que permeten l’apoderament del/de la professional i que ensenyen eines per promoure l’atenció centrada en la persona. 

Consulta la nostra oferta de cursos per a professionals.

NOVETAT - AMPLIEM EDICIONS DEL CURS DEGUT A L'ALTA DEMANDA

Formació Bàsica per a la valoració de persones en situació de dependència - 11a edició SETEMBRE 2024 - PLACES EXHAURIDES. Inscriu-te a la llista d'espera per a les properes edicions.

Descripció: Aquest curs pretén formar els professionals amb els coneixements i procediments bàsics per a l’aplicació dels barems de la Llei de l’Autonomia i Atenció a la Dependència per a la valoració de les persones en situació de dependència.

Dirigit a: Professionals de l’àrea de la salut i serveis socials titulats en medicina, psicologia, treball social, infermeria, teràpia ocupacional o fisioteràpia.

Metodologia: És un curs que combinarà la formació on-line amb sessions presencials programades sempre i quan la situació sanitària i les mesures que estiguin vigents a l’hora de dur a terme el curs ho permetin. En cas de no poder dur a terme el curs de manera presencial es portaria a terme de manera telepresencial amb classes en directe on-line.

És un curs que combina sessions teòriques amb pràctiques externes en Serveis de Valoració a la Dependència (SEVAD). Consta de 68 hores repartides en 12 hores teòriques online de treball autònom i participació a fòrums a la plataforma virtual, 36 hores de classe obligatòria i un mínim de 20 hores de pràctiques.

Per obtenir aquesta acreditació com a valorador de la dependència és obligatòria l’assistència a totes les classes, fer una prova escrita, la realització de les pràctiques i l’entrega d’una memòria d’aquestes pràctiques. Les pràctiques tenen una durada d’entre 2 i 3 dies, segons l’organització de cada SEVAD. En qualsevol cas, queden supeditades a realitzar 10 valoracions (9 BVD +1 EVE o 10 BVD més un EVE realitzat a classe)

El curs es realitza a l’EUIT i les pràctiques en diferents SEVAD repartits per Catalunya. L’adjudicació als SEVAD es farà per ordre d’inscripció al curs (no d’inscripció a la llista d’espera).

Depenent del SEVAD adjudicat és necessari tenir vehicle propi per fer les pràctiques.

Data d’inici: 30 de setembre de 2024

Núm. places: 30

Preu: 595€

» Consulta el programa

Degut a l’alta demanda en les inscripcions, enguany es faran 2 edicions més del curs per poder abarcar un nombre més gran de professionals interessats en fer aquest curs. Precisament per aquesta alta demanda, tenim una llista d’espera per poder inscriure’s al curs en les properes edicions. El fet d’apuntar-te a la llista d’espera no implica que ja estiguis apuntat/da al curs i tampoc t’assegura que puguis fer el curs a la propera edició.

Si estàs interessat/da en fer el curs en properes edicions i que t’avisem quan tinguem enllestida la propera edició INSCRIU-TE A LA LLISTA D’ESPERA.

Si necessites més informació posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de CONTACTE que trobaràs al web.

*L’EUIT es reserva el dret de canviar de dates, adaptar el format de les classes presencials a virtuals o posposar el curs degut a situacions alienes a l’empresa.

INSCRIPCIONS TANCADES

4a edició Introducció a l'horticultura i la jardineria social i terapèutica on-line (en castellà)

Títol: INTRODUCCIÓ A L’HORTICULTURA I LA JARDINERIA SOCIAL I TERAPÈUTICA -ON-LINE- (ES FARÀ EN CASTELLÀ)

Descripció: En el present curs aprendràs a utilitzar l’hort i el jardí com a instrument educatiu, terapèutic i socialitzador per tal de millor la salut i el benestar integral de les persones.

Professorat: Leila ALCALDE BANET, Andrea COSTAS ARANDA, Eva CREUS GIBERT, Karin PALMLÖF PAVÍA, Laura GÓMEZ BROZ, Ariana SMITH RODRÍGUEZ.

Dirigit a:

– Professionals de l’àmbit sociosanitari dins de les àrees de teràpia ocupacional, fisioteràpia, educació social, treball social, psicologia, psiquiatria, infermeria. etc., i estudiants relacionats amb aquests àmbits.

– Professionals de l’àmbit mediambiental i agrari com a enginyers tècnics agrícoles, enginyers agrònoms, enginyers mediambientals, tècnics mediambientals, etc., i estudiants relacionats amb aquests àmbits.

– Professionals i estudiants de l’àmbit educatiu.

Metodologia: El curs serà 100% on-line amb sessions programades de caràcter telepresencial. Aspectes teòrics amb exemples pràctics relacionats amb l’ús de l’hort i el jardí com a instruments per millorar el benestar de les persones. Per això, es duran a terme sessions teòriques on-line i exercicis pràctics que ajudaran a comprendre l’ús i la metodologia d’aquest àmbit.

Data d’inici i finalització: El curs es composa d’un total de 6 sessions on-line de 3h 30min (inclou descans). Els dies 6, 8, 13, 15 i 20 de febrer de 2024 de 15:30 a 19:00h i el dia 22 de febrer de 15:30 a 18:00h.

Preu: 190€. Ex-estudiants de l’EUIT i estudiants de 4t curs de Teràpia Ocupacional del curs acadèmic 23/24: 170€

*L’EUIT es reserva el dret de canviar de dates, posposar el curs o cancel·lar-ho degut a situacions alienes a l’empresa.

» Inscriu-te
» Consulta el programa

MÉS INFORMACIÓ

Tel. 93 783 77 77 | CONTACTE