Beca Doctora Silvia Sanz Victoria

Beca Doctora Silvia Sanz Victoria

I Beca de Recerca en Teràpia Ocupacional Doctora Silvia Sanz Victoria

La Fundació per la Docència Sant Llàtzer que inclou l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, convoca la Beca Dra. Silvia Sanz Victoria per al foment de la investigació en Teràpia Ocupacional.

Presentació

La beca té com a objectiu mantenir el record i retre homenatge a la Dra. Silvia Sanz Victoria, qui ens va deixar el 17 de maig de 2018, després de 10 anys com a docent a l’EUIT. La trajectòria de la Dra. Silvia Sanz Victoria va estar marcada per la seva inquietud al voltant dels problemes de les persones i el desenvolupament de la Teràpia Ocupacional, així com per la seva dedicació i interès per l’aprenentatge dels / les estudiants.

Aquesta beca pretén donar continuïtat al seu llegat, a la seva trajectòria i a les seves aportacions al desenvolupament de la disciplina de Teràpia Ocupacional.

I Beca Dra. Silvia Sanz Victoria 2019

  • Període de presentació de sol·licituds: 17/05/2019 – 06/07/2019
  • EstatTancat
  • Guanyadors:  

     – Àmbit professional: 

Ma Isabel Vidal Sánchez 

“Percepció de la infància d’un barri obrer sobre els seus actius per la salut mental”

     – Àmbit estudiantil: 

Júlia Fenoy Garriga

“Del no ser a l’arribar a ser”. Proposta d’acció i investigació des de Teràpia Ocupacional per                  persones sense llar.

Contacte

Per més informació sobre la beca, posa’t en contacte amb nosaltres:

comunicacio@euit.fdsll.cat | 93 783 77 77