16 oct. 2024

Publicat el llibre que recull els resultats del Projecte Tuning 2024

/
Posted By
/
Comments0

Ha sortit publicat el llibre que recull els resultats del Projecte Tuning 2024 de la Xarxa Europea de la Teràpia Ocupacional en Educació Superior (ENOTHEen col·laboració amb la Tuning Academy de la Universitat de Groningen per a la renovació de competències de la Teràpia Ocupacional a tres nivells -Grau, Màster i Doctorat-, un projecte liderat per la Dra. Maria Kapanadze juntament amb un grup de 15 experts educadors, entre els quals destaca la participació de la Dra. Loreto González.

En el llibre TUNING Guidelines and Reference Points for the Design and Delivery of Degree Programmes in Occupational Therapy es defineixen els perfils de les titulacions i es descriuen les tasques i les funcions socials dels/de les graduats/des. També es mostra com s’integren les diferents titulacions al context més ampli dels marcs de qualificacions generals i específics de cada matèria o disciplina.

El producte final és el resultat dels esforços de col·laboració de l’equip ENOTHE de Tuning entre maig de 2022 i desembre de 2023. Es van dur a terme vàries iniciatives per involucrar a acadèmics, estudiants, professionals i investigadors, facilitant una consulta més àmplia sobre les competències revisades. El projecte Tuning ha desenvolupat una metodologia per (re)dissenyar, desenvolupar, implantar i avaluar programes educatius per a cada un dels cicles de Bolonia (grau, màster i doctorat).

Podeu consultar el llibre al catàleg de la Biblioteca EUIT.