11 gen. 2017

Jornada ADEIC 2018

/
Posted By
/
Comments0
/

El proper 12 de març es celebrarà la III Jornada d’Estudiants d’Infermeria de l’ADEIC (Catalunya, Balears i Andorra), la qual està organitzada per l’EUIT, la UIC, Sant Pau i UdLL i es celebrarà a Terrassa donada la commemoració del nostre centenari en la formació d’infermeres.

El lema de la jornada és: CONEIX, LIDERA I TRANSFORMA fruit de la proposta que van generar els estudiants del Comitè Organitzador i que va donar lloc a la confecció del pre-programa que es planteja molt interessant.

Demà divendres, 12 de gener, ja estarà operatiu el portal de la Jornada dins la web de l’ADEIC (www.adeic.org ). Aquest portal inclourà tots els aspectes relatius a la jornada: Presentació, Programa, Inscripcions, apartat de Comunicacions/Pòsters, Secretaria tècnica i noticies.

Aquesta és una gran oportunitat per compartir experiències amb estudiants d’altres Escoles Universitàries.

 

Us mantindrem informats!