6 oct. 2017

Celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional

/
Posted By
/
Comments0
/

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) i la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVIC_UCC) us convidem a l’acte:

“Teràpia Ocupacional i Atenció Centrada en la Persona: facilitant la vida quotidiana”

que es durà a terme el dissabte 28 d’octubre del 2017 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

És una activitat oberta, dirigida a professionals, entitats i familiars que pretén oferir una oportunitat d’intercanvi d’experiències des de l’atenció centrada en la persona en diferents àmbits d’intervenció.

US HI ESPEREM!