25 oct. 2017

LES ADDICCIONS “CONTEMPORÀNIES” Sessió a càrrec de Jose Rafael Rodriguez Falla

/
Posted By
/
Comments0

Dilluns vinent, dia 30 d’octubre, tindrà lloc a l’EUIT la sessió “UN ENFOCAMENT BIOPSICOSOCIAL A les ADDICCIONS “CONTEMPORÀNIES”: UNA PROBLEMÀTICA IMPORTANT DELS NOSTRES TEMPS” a càrrec de José Rafael Rodríguez Falla; docent universitari, investigador psicoterapeuta clínic social i referent llatinoamericà de l’àmbit de les addiccions.

Les addiccions lluny de ser un problema unidimensional cada dia ens mostren que són multidimensionals i que, pel mateix, la seva comprensió i abordatge amb un enfocament limitat provoca que no s’aconsegueixin bons resultats (no solament en prevenció sinó més en el tractament).

La problemàtica i per tant la demanda és creixent, per la qual cosa és important tenir una visió cada vegada més àmplia que ens permeti entendre i poder realitzar un abordatge integral. Esdevé un dels grans reptes que se’ns plantegen en els nostres temps.

Aquesta és una sessió oberta al professorat i estudiants de l’EUIT.

Data: Dilluns 30 d’octubre

Lloc: aula 9

Hora: 13h