13 nov. 2017

I Congreso Internacional de Psicología, Salud y Educación de Oviedo

/
Posted By
/
Comments0

Amb la participació de professorat del Grau de Teràpia Ocupacional de l’EUIT.

Les professores Elisabet Capdevila, Jèssica Garrido, Loreto González i Maria Kapandze han assistit al I Congreso Internacional de Psicología, Salud y Educación, que s’ha celebrat els dies 8, 9,10 i 11 de novembre a Oviedo. El dia 10 de novembre van presentar una taula de Simposium amb el títol “Investigaciones actuales y propuestas innovadoras sobre ocupación a lo largo del ciclo vital”, coordinat per la professora Elisabet Capdevila i amb la presentació de tres ponències de la mà de la professora Maria Kapanadze i les doctores Jèssica Garrido i Loreto González. Durant l’estada també s’han reunit amb l’equip docent del Grau en Teràpia Ocupacional de la Facultad Padre Ossó d’Oviedo i han visitat les instal·lacions de la facultat.