5 des. 2017

La Teràpia Ocupacional en el programa La Nit dels Savis de Canal Terrassa

/
Posted By
/
Comments0

L’estudiant del Grau en Teràpia Ocupacional, Mari Carmen Pérez, participa en el debat del programa que dirigeix i presenta Jordi Dueso

El passat divendres 8 de Desembre vàrem poder veure a la nostra alumna del Grau en Teràpia Ocupacional, Mari Carmen Pérez, en el debat del programa de Canal Terrassa, La Nit dels Savis, un espai de televisió participatiu que tracta temes relacionats amb la gent gran i el seu entorn.

Us adjuntem enllaç on podreu tornar a veure el programa veure ->

Volem recordar-vos que l’EUIT celebrarà l’any vinent el seu 25è aniversari en la formació de Terapeutes Ocupacionals, una professió amb moltes opcions de futur i altament relacionada amb la cura de la gent gran i el manteniment de les seves funcions vitals, entre moltes altres coses.