15 març 2018

Celebrada amb èxit la III Jornada d’estudiants d’infermeria de l’ADEIC

/
Posted By
/
Comments0
/

La Jornada, que es va organitzar de manera conjunta per 4 universitats, Sant Pau, UIC, Universitat de Lleida i amb l’EUIT com a amfitriona, va encetar els actes que l’EUIT té previstos per la celebració del seu centenari, que es compleix aquest any.

Amb un programa de matí i tarda, i sota el lema “Coneix, Lidera i Transforma”, es van donar a conèixer experiències de treball infermer diferents de les convencionals, que amb la participació activa de les infermeres i dels infermers estan ajudant a transformar el sistema sanitari.

Us deixem enllaç al vídeo de la Jornada grabat pels informatius de Canal Terrassa:

http://terrassadigital.cat/mes-de-200-estudiants-d-infermeria-participen-duna-jornada-dintercanvi-i-formacio/