18 abr. 2018

Sant Jordi a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

El pròxim 23 d’Abril celebrarem al patí de l’escola la festivitat de Sant Jordi, el dia de la rosa i el llibre.  Els alumnes, a part de dissenyar el cartell de la diada, ens ofereixen un ventall d’activitats que van des de la venda de roses, destinant els guanys a l’Associació Papa Alpha, fins a la venda de galetes àrabs, a més de poder participar en la Rosa Poètica de l’EUIT, intercanviar llibres o assistir a una breu sessió de coach a través dels Castells, a càrrec dels Bergans del Campus de Terrassa.

Comptarem també amb la participació dels alumnes de l’Escola Superior d’Enginyeria, Enginyeria Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa i de l’associació Mil i una potes, dedicada a la intervenció assistida amb gossos.

Com a tancament, i abans de dinar, es presentarà la cançó de l’EUIT, cantada per tres alumnes de l’escola acompanyats per la Coral Renaixença (projecte d’integració social de l’Àmbit de Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa), i interpretada en llengua de signes per a persones amb baixa audició.

Es tracta d’un projecte innovador que va més enllà de la marca d’imatge gràfica i visual, que aposta per sumar una altra identitat en “so musical”, com no podia ser d’una altra manera, en una escola on s’estudia la inclusió i la capacitat diversa.

Hi sou tots convidats!