14 maig 2018

VII CIETO i IV CITO

//
Comments0

VIII Congrés Internacional d’Estudiants de Teràpia Ocupacional -CIETO- i IV Congrés Internacional de Teràpia Ocupacional -CITO-

La professora i coordinadora del Grau en TO,  Loreto González ha participat en el VIII Congrés Internacional d’Estudiants de Teràpia Ocupacional -CIETO- i IV Congrés Internacional de Teràpia Ocupacional -CITO-, celebrat a Alacant els passats dies 9, 10 i 11 de març. Ha presentat la comunicació: “Personas con demencia y caídas: Perfiles de alto riesgo y propuesta de intervención multifactorial”, que ha estat premiada com a la millor comunicació professional.

També, i gràcies al comitè organitzador del congrés, es va disposar d’un espai per poder realitzar un homenatge públic a la Dra. Silvia Sanz, en reconeixement a la seva trajectòria professional i projectant les paraules que els estudiants de 4t curs li van dedicar.