27 juny 2018

L’EUIT presenta la nova exposició “Vocació, passió, professió”

“Vocació, passió, professió. 100 anys formant infermeres. 25 anys formant terapeutes ocupacionals”. Amb aquesta exposició, produïda per l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT), es commemoren els 100 anys de formació d’infermeres i els 25 de formació de terapeutes ocupacionals.

Fent un recorregut per sis àmbits, podrem conèixer l’origen de la professió —Florence Nightingale és la precursora de la infermera moderna—, la creació de la institució de la Creu Roja, impulsada per Henry Dunant, passant per les diferents escoles i plans d’estudis de formació de personal sanitari fins a arribar a l’EUIT.

L’últim àmbit està dedicat als estudis de Teràpia Ocupacional, una professió que neix el 1917 a Nova York, de la mà de l’American Occupational Therapy Association. Segons la definició del 2014 d’aquesta associació, la Teràpia Ocupacional és l’ús terapèutic de les activitats de la vida diària —ocupacions— amb persones o amb grups a fi de permetre’n la participació en els rols, hàbits i rutines a la llar, l’escola, el lloc de treball, la comunitat i altres ambients.

L’exposició obrirà les portes el proper dissabte 30/06 a les 13:00h, (Casa Mariano Ros, Carrer de l’Esglèsia, 15-17. Terrassa). L’horari habitual serà:

Dissabtes de 10 a 14h. i de 17 a 19h.

Diumenges de 10 a 14h.

ENTRADA GRATUÏTA

Consulta més informació