27 set. 2018

26 d’octubre: sopar i acte institucional del centenari

/
Posted By
/
Comments0

L’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa – EUIT celebra aquest 2018 el centenari en la formació d’infermeres i els vint-i-cinc anys en la formació de terapeutes ocupacionals, després de recollir el testimoni l’any 2012 de l’Escola Universitària Creu Roja.

Amb la voluntat de retre homenatge a l’escola i a les persones que hi han estat vinculades d’una manera o altra durant aquest període de temps, l’EUIT organitza un acte institucional i un sopar que tindrà lloc el pròxim 26 d’octubre de 2018 a les 20:30h a l’Hotel Don Candido de Terrassa. L’acte pretén ser el punt de retrobament de professionals, estudiants i persones vinculades a l’escola al llarg de tots aquests anys.

Per confirmar l’assistència i tramitar el pagament accediu al formulari. El sopar té un cost de 35 euros.

Esperem comptar amb la vostra assistència i poder compartir una agradable vetllada. Per qualsevol estimació us podeu dirigir a  centenari@euit.fdsll.cat.