21 gen. 2019

Canvi en la junta de govern del COTOC

/
Posted By
/
Comments0
/

El dissabte 19 de gener el Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) va fer públic el relleu al capdavant de la seva junta de govern. En el comunicat ha anunciat a proclamació de la candidatura encapçalada per Ángel Pérez de Gracia com a electa. És el primer cop des de la constitució del col·legi que es presenta una candidatura alternativa. Donada aquesta situació, la junta actual del COTOC ha celebrat la notícia i ha deicidit retirar la seva candidatura.

Les persones col·legiades podran assistir a la reunió de traspàs de poders el proper dissabte 2 de febrer a la seu del COTOC (C/Vilapicina 49, bxs. 08031 BCN)

Des de l’EUIT agraïm a la junta sortint la col·laboració que hem mantingut tots aquests anys en benefici de la Teràpia Ocupacional. Felicitem a la nova junta i esperem continuar treballant conjuntament per a la professió.