23 gen. 2019

Com vull ser cuidat? Sessió conjunta d’Infermeria i Teràpia Ocupacional a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0
/

El dijous 14 de febrer l’EUIT acollirà una sessió conjunta de Diàlegs en Teràpia Ocupacional i Tardes Infermeres. L’esdeveniment, sota el títol de “Com vull ser cuidat?” busca compartir l’experiència i el dia a dia de la Residència la Ginesta des del punt de vista dels residents i els professionals, així com donar a conèixer la Infermeria i la Teràpia Ocupacional mitjançant el diàleg entre diferents experiències vitals i professionals.

En els últims anys, s’ha produït un interès creixent als serveis gerontològics pel que es coneix com a Atenció Centrada en la Persona (ACP). Tot i que l’ACP és des de fa diverses dècades un enfocament internacionalment reconegut com un dels eixos que han d’estar presents en una atenció de qualitat, no sempre es compren el que significa i implica pel que fa al concepte i organització de l’atenció. És des d’aquest enfocament que l’elaboració dels plans d’atenció han de respectar les decisions i hàbits de les persones ateses.

En aquesta línia, els professionals de la residència La Ginesta ens explicaran com s’organitzen i integren aquest model en la cura i l’acompanyament a les persones en la seva vida quotidiana, sempre buscant la personalització de l’atenció.

La conferència-debat està dirigida a estudiants, professorat i professionals de Teràpia Ocupacional i Infermeria. També és oberta a persones que hi estiguin interessades.

 • Dia: dijous 14 de febrer
 • Hora: 16.00 hores
 • Lloc: aula 9 de l’EUIT (de la Riba, 90 – Terrassa)

16.00 hores – Presentació

A càrrec de Carmen Moratinos. Professora de la titulació del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT.

16.15 hores – Com és el dia a dia a La Ginesta?

 • Patrícia Cendrós. Terapeuta Ocupacional i Directora de la Residència
 • Iván Sánchez. Psicòleg
 • Montserrat Oller. Infermera
 • Sara Cortés. Terapeuta Ocupacional
 • Javier Marín. Auxiliar
 • Manuel de los Santos. Auxiliar
 • Persones que viuen a La Ginesta
 • Moderadora: Roser Pérez. Professora de la
  titulació del Grau en Infermeria de l’EUIT.

17.00 hores – Col·loqui obert a tots els assistents

Descarrega el díptic de la sessió