12 febr. 2019

L’EUIT participa en un projecte de vincles generacionals a Seva (Osona)

/
Posted By
/
Comments0
/

Com es va avançar el mes de desembre amb una notícia a TV3, l’EUIT participa en un projecte per potenciar els vincles generacionals impulsat per la residència de gent gran “Els Bons Amics” i l’Escola Bressol “El Bressol” a Seva (Osona).

Aquest cap de setmana també se n’ha fet ressò el Diari Ara en el seu suplement “Ara Criatures”. L’article destaca les potencialitats de la interacció entre avis i nens, generada en un ambient espontani que incentiva la part humana i normalitza els vincles entre les dues generacions. Consulta l’article.

L’èxit del projecte ha motivat la participació de l’EUIT per tal d’estudiar els beneficis d’aquestes activitats. La professora de Teràpia Ocupacional de l’EUIT, Elisabet Capdevila, hi ha participat activament i ha volgut destacar que “aquestes activitats educatives fan que la persona adquireixi i enforteixi competències útils per a la vida” i “ajuden a construir vincles significatius de participació social“.

(Fotografia: Diari Ara)