4 març 2019

Suport a la candidatura de Marianne & Margaritha al Premi Nobel de la Pau

/
Posted By
/
Comments0
/

L’EUIT dona suport a la candidatura de les infermeres Marianne Stöger i Margaritha Pissarek al Premi Nobel de la Pau. Les dues es van graduar a l’Escola austríaca l’any 1955 i van marxar a l’Illa de Sorok (Corea del Sud), atenent a la demanda d’infermeres per cuidar a persones amb la malaltia de Hansen (Lepra).

L’any 2005 van retornar a Àustria després de dedicar entre 35 i 43 anys de la seva vida al voluntariat. Des de l’International Council of Nurses s’està impulsant una recollida de signatures per fer oficial la candidatura de Marianne & Margaritha al Premi Nobel de la Pau.

La candidatura representa el seu sacrifici i esperit de servei. En la nostra societat, l’exemple de dues dones que van sacrificar la seva vida durant més de 40 anys per atendre a malalts de Hansen pot transmetre un missatge sobre el valor dels drets humans i el servei voluntari a la humanitat.

Ajuda’ns a sumar signatures! Fes clic aquí.

Més informació.