28 març 2019

La professora Dra. Núria Codern publica un nou article acadèmic

/
Posted By
/
Comments0
/

La Doctora Núria Codern, professora del Grau en Infermeria de l’EUIT, ha publicat un nou article acadèmic a la revista PLoS ONE sota el títol “Effect of information about the benefits and harms of mammography on women’s decision making: the InforMa randomised controlled trial”. Es tracta d’una publicació conjunta del grup InforMa, liderat per la Dra. Montserrat Rue i en el qual participa la Dra. Codern.

L’objectiu de l’estudi InforMa és avaluar l’efecte de rebre informació sobre els beneficis i potencials efectes adversos de la mamografia en la presa de decisions de les dones quan, aquestes a partir dels 50 anys, se les invita a participar en el programa del cribratge de càncer de mama.

Podeu llegir l’article des del catàleg de la Biblioteca o fent clic aquí.

Enhorabona, Núria!