28 maig 2019

l’EUIT al I Congrés Internacional d’Investigació en tutela clínica a Màlaga

/
Posted By
/
Comments0
/

Els dies 24 i 25 de maig es va celebrar a Màlaga el 1r Congrés Internacional d’Investigació de Tutela Clínica en Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional i Infermeria, on hi van participar les professores del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT Mercè Rived i Cristina Rodríguez.

La professora Mercè Rived va presentar la comunicació “Una necesidad hecha realidad: la formación de tutores de la práctica”, per la qual va obtenir el premi a millor comunicació de Teràpia Ocupacional. Per la seva banda, la professora Cristina Rodríguez va presentar la ponència “La experiencia de Prácticums de Terapia Ocupacional en la Escuela Universitaria de Enfermería y Terapia Ocupacional de Terrassa”.

Consulta més informació sobre el congrés