26 jul. 2019

Oberta la convocatòria de beques de recerca de Terrassa Universitària

/
Posted By
/
Comments0

Terrassa Universitària ha fet pública l’obertura de la convocatòria de beques de recerca adreçades als estudiants dels centres amb seu a Terrassa. L’objectiu de les beques és potenciar la recerca al Campus Universitari de Terrassa i contribuir a la potencialitat del nostre territori en aquest camp.

La convocatòria està oberta a persones físiques i agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica que presentin projectes relatius a treballs de recerca sobre ciència, tecnologia, humanisme o l’àmbit social. Els treballs han de ser originals i es valoraran aspectes com la innovació, el rigor, la creativitat, el treball multidisciplinari i la incorporació de la perspectiva de gènere.

El període de sol·licituds s’obrirà des de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (ja publicat). El termini finalitza el dia 30 de setembre.