20 set. 2019

Dijous 24/10, presenteació del llibre “La Xocolatina”

/
Posted By
/
Comments0

El dijous 24 d’octubre tornen les sessions conjuntes de “Diàlegs en Teràpia Ocupacional” i “Tardes Infermeres” a l’EUIT. L’objectiu d’aquest cicle de conferències-debat, dirigides a estudiants, professorat, professionals, i persones interessades, és donar a conèixer la infermeria i la teràpia ocupacional mitjançant el diàleg entre diferents experiències vitals, professionals, nacionals i internacionals. En aquesta ocasió, la jornada consistirà en la presentació del llibre “La Xocolatina: Jo vull viure”, que comptarà amb la presència de les autores, les germanes Maria Lluïsa i Marta Magaña. La presentació anirà a càrrec de la professora del Grau en Infermeria de l’EUIT Silvia Poveda.

Programa de la sessió: 

  • 16.00 h Presentació
  • 16.15 h Presentació del llibre La Xocolatina
  • 17.00 h Col·loqui obert a tots els assistents

Consulta el díptic de la jornada

Consulta el cartell de la jornada