7 oct. 2019

Receptant ocupacions: el rol del Terapeuta Ocupacional en la prescripció social

/
Posted By
/
Comments0

El dissabte 9 de novembre, des del COTOC, la Universitat de Vic i l’EUIT, s’organitza un any més la celebració del dia de la Teràpia Ocupacional. Enguany la sessió porta per títol Receptant ocupacions: el rol del Terapeuta Ocupacional en la prescripció social, i tindrà lloc, en sessió matinal, a les Cotxeres de Sants (Barcelona).

L’objectiu de la jornada, és aprofundir en el món de la Teràpia Ocupacional mitjançant el diàleg entre diferents professionals experts en la matèria. Serà oberta i gratuïta, adreçada a estudiants, terapeutes ocupacionals i altres professionals de la salut i socials.

Us podeu inscriure a la jornada fent clic aquí. Cal realitzar la inscripció abans del 6 de novembre.

Consulteu el cartell de la jornada