18 oct. 2019

Comunicat oficial

/
Posted By
/
Comments0

La Fundació per a la Docència Sant Llàtzer, que inclou l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa –EUIT- i el Centre de Formació Professional Sant Llàtzer –CFPSLL-, és una organització plural on es respecten totes les sensibilitats i posicionaments ideològics a partir de l’expressió lliure i pacífica d’aquestes.

Davant la situació d’excepcionalitat que vivim aquests dies a Catalunya, fem valdre la reflexió crítica que forma part del nostre ideari com a centre docent, la llibertat d’expressió i de manifestació, i rebutgem tota mena de violència que es pugui produir, ja que aquest mai és el camí a la resolució dels conflictes.

La Fundació mantindrà la seva activitat acadèmica habitual, i es regirà pel procediment a seguir en cas de mobilitzacions o vagues, que podeu consultar als nostres canals habituals.

La Direcció estarà pendent del curs dels esdeveniments i en cas de canvis en el procediment establert es farà la comunicació pertinent.