14 oct. 2020

Classes telemàtiques del 15 al 30 d’octubre

/
Posted By
/
Comments0
/
Us informem que donada la situació actual de pandèmia i seguint les recomanacions del Departament de Salut, el Consell Interuniversitari de Catalunya, l’EUIT adopta en conseqüència l’acord de passar la docència teòrica presencial de les universitats catalanes a fer-ho en format telemàtic del 15 al 30 d’octubre, ambdós inclosos segons comunicat de la UAB.
Així doncs, a partir de demà 15 d’octubre, els i les alumnes de 1r que realitzaven la docència per grups en format mixt, passaran a fer-ho de forma telemàtica. Únicament els/les que estiguin realitzant els tallers teòric-pràctics seguiran fent-ho en format presencial.
En funció de com vagin succeint els esdeveniments, aquest acord es pot veure afectat pel que us anirem mantenint informats/des.
Gràcies!