28 maig 2021

Xerrada intercanvis

/
Posted By
/
Comments0
/

Aquest divendres dia 28 de maig a les 13h es farà una xerrada explicant les experiències d’intercanvis per part de les nostres 3 estudiants EUIT que aquest any estan fent intercanvi a Lisboa, Vitoria-Gasteiz, i Gent.

També comptarem amb la participació de la Professora Daiva Petruseviciene. És professora doctora de TO i vice-degana de la Facultat d’Infermeria a la Universitat Lituana de Ciències de la Salut, a Kaunas, Lituània. Amb aquesta universitat hem obert recentment un conveni de Mobilitat, ja operatiu per al curs que ve, tant a Teràpia Ocupacional com a Infermeria. A la seva intervenció ens parlarà dels graus de TO i d’Infermeria a la seva Universitat i de com és el sistema de pràctiques a Lituània.   

Us animem a assistir tant per escoltar l’experiència de les vostres companyes com per descobrir noves opcions d’intercanvi per qui estigui interessat/da.

Enllaç a Teams