17 set. 2021

Article publicat per la Dra. Laura Vidaña

/
Posted By
/
Comments0
La Dra. Laura  Vidaña, docent de Teràpia Ocupacional, ha publicat l’article: From Clinical Practice to the Classroom. Advantages and Disadvantages of Video and Paper Cases on the Motivation and Clinical Reasoning of Occupational Therapy Students, a la revista International Journal of Environmental Research and Public Health.
En aquest estudi, realitzat amb estudiants de teràpia ocupacional de 4 universitats, compara l’ús de casos clínics en paper i en vídeo per a la realització del diagnòstic ocupacional. Alguna de les conclusions de l’estudi són que l’ús de casos clínics en vídeo són més motivadors, permetent recollir aspectes de la comunicació no verbal o de l’entorn, empatitzant amb la persona i inclús entenent més el rol del terapeuta ocupacional. Tanmateix, els casos clínics en paper faciliten trobar de manera més clara informació específica requerida, qüestió que es dificulta en l’ús dels vídeos.