11 maig 2022

L’EUIT, a la Fira Modernista de Terrassa

/
Posted By
/
Comments0

L’EUIT ha participat a la Fira Modernista de Terrassa, activitat que s’ha celebrat el passat cap de setmana, que s’organitza a la ciutat des de l’any 2003 i que ha aconseguit el reconeixement de la festa del modernisme a Catalunya, oferint un viatge en el temps fins a aquell moviment social, polític i cultural al qual la ciutat de Terrassa hi està tan vinculada.

Enguany la Fira ha estat dedicada a la Universitat, coincidint amb el 120è aniversari de la col·locació de la primera pedra de l’Escola Industrial, un edifici emblemàtic de la ciutat, al voltant del que hi ha anat creixent el campus urbà, del que l’EUIT en forma part, i que és el segon més gran de Catalunya.

L’escola ha muntat l’Hospital de Campanya de l’EUIT, al Passeig del Comte d’Ègara, on amb actuacions teatralitzades s’ha explicat l’origen de les dues professions, infermeria i teràpia ocupacional, oferint també tallers de manualitats i pintura per els més petits.

Us deixem unes quantes fotos del cap de setmana -> https://www.instagram.com/p/CdVjpa-sVGr/

Moltes gràcies a totes les persones que vau passar pel nostre hospital de campanya!