15 febr. 2024

Portes Obertes a l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

Els dissabtes 17 de febrer i 20 d’abril celebrarem la Jornada de Portes Obertes a l’EUIT per presentar els graus en Infermeria i en Teràpia Ocupacional als futurs i futures estudiants universitaris.

Amb aquestes jornades, el futur alumnat i la seva família podrà conèixer com és l’EUIT per dins. A les sessions informatives expliquem com són les nostres titulacions i les particularitats de cadascuna, a més de presentar el personal docent i de gestió de l’escola o resoldre qualsevol dubte relacionat amb l’accés, la matrícula, la docència o les pràctiques.

Després de les sessions, s’ha programat, per qui ho desitgi, una visita a les instal·lacions de l’ESILAB – Espais de Simulació i Laboratoris en Ciències de la Salut, un espai nou i totalment equipat on els i les alumnes realitzen les classes pràctiques.

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes del 17 DE FEBRER cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Pel grau en Infermeria, farem una sessió a les 9.30h i una altra a les 11.30h.
La sessió informativa del grau en Teràpia Ocupacional serà a les 10.30h.

T’hi esperem!