27 nov. 2017

Acte de lliurament de beques de recerca 2017

/
Posted By
/
Comments0

Tres alumnes de l’EUIT reben beques de recerca de l’Ajuntament de Terrassa per desenvolupar el Treball de Fi de Grau 

Ahir a la tarda va tenir lloc a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa, l’acte de lliurament de les beques de recerca per a estudiants universitaris 2017 que concedeix l’Ajuntament de Terrassa.
En aquest acte, presidit pel regidor, Sr. Javier García Romero, es van presentar els projectes guanyadors d’enguany i els resultats dels projectes guanyadors de l’anterior edició.
La nostra alumna Marian Pasos va presentar els resultats del seu Treball de Fi de Grau, guanyador de l’edició a l’any passat: “Hábitos alimenticios y ejercicio físico en estudiantes de enfermeria”
I les alumnes Rosa Morera i Montse Martínez han estat premiades en l’edició d’enguany, amb el Treball de Fi de Grau conjunt: “Conocimientos sobre los efectos del cannabis en adolescentes. Prevención y promoción de la salud desde enfermeria”
 
Cal destacar que tots dos projectes es van iniciar dins l’assignatura de Bases de Metodologia Científica en Ciències de la Salut impartida per Nuria Codern, professora doctora del Grau en Infermeria a l’EUIT.
La nostra enhorabona a totes!