2 febr. 2018

Projecte AFIS – GUTT

/
Posted By
/
Comments0

Us donem a conèixer el projecte AFIS – GUTT Sport coaching, un programa que, amb la col·laboració de la Fundació Sant Llatzer i l’Ajuntament de terrassa, tracta de fomentar l’activitat física i la salut per als terrassencs i terrassenques de més de seixanta anys, amb una sessió a l’aire lliure, un dia a la setmana, en un temps establert de 60 minuts.

Us deixem l’enllaç a un petit vídeo del projecte i us comuniquem que en Marc Gutiérrez i l’Àlex Astals, els seus organitzadors, estaran a l’EUIT amb un petit estand, els següents dies i hores per informar dels detalls del projecte a tots els que hi esteu interessats.

  • Dilluns 12/2 de 9.30 h a 11.30 h
  • Dimarts 13/2 de 8.00 h a 9.00 h
  • Dijous 15/2 de 8.00 h a 10.30 h

Enhorabona per una gran iniciativa!