22 març 2018

Dues alumnes de l’EUIT son premiades a la III Jornada d’estudiants d’infermeria de l’ADEIC

/
Posted By
/
Comments0

Claudia Alsius, estudiant de 2n curs del Grau en Infermeria ha obtingut el Primer premi a la Millor Comunicació de 1r i 2n curs amb el treball que porta per títol “Tuberculosis o la malaltia curable que segueix matant”, i la Sara López , estudiant de 4t curs ha obtingut el Primer premi al Millor Pòster amb el treball “Què s’amaga darrera l’AIJ? El dia a dia amb l’Artritis Idiopàtica Juvenil”.

Els premis es van lliurar en el decurs de les III Jornades d’Estudiants d’Infermeria organitzades per l’Associació de Degans i/o Directors de Facultats i Escoles d’Infermeria de Catalunya, Balears i Andorra (ADEIC), realitzades el passat 12 de març al Vapor Universitari de Terrassa.

Les Jornades s’organitzen bianualment i estan dirigides, principalment, als estudiants universitaris dels Graus en Infermeria. L’esdeveniment és una porta perquè els estudiants s’iniciïn en la presentació de treballs, tant en format pòster com comunicacions orals, essent també un espai de convivència que permet conèixer estudiants i professors d’altres centres i compartir experiències.

Enhorabona a totes dues!