25 maig 2018

Dues professores de “l’Escola Superior Enfermagem de Coimbra” visiten l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0
/

Durant els dies 21, 22, 23, i 24 de maig la titulació del Grau en Infermeria ha rebut la visita de dues professores, en el marc Erasmus Professorat, provinents de l’Escola Superior Enfermagem de Coimbra. Durant la seva estada han desenvolupat sessions adreçades tant als estudiants de primer Grau en Infermeria, com a l’equip docent d’infermeria. També s’ha dut a terme una sessió de treball compartit entre les professores visitants i el professorat de l’EUIT sobre l’Aprenentatge Basat en Problemes, liderat pel professor col·laborador de l’EUIT Albert Guerrero.

La valoració de tots i totes les participants ha estat molt positiva i pròximament hi ha la previsió de continuar treballant de manera conjunta en diversos projectes.