25 maig 2018

Reunió anual del CNDEUTO

/
Posted By
/
Comments0

La reunió anual del CNDEUTO s’ha celebrat avui divendres 25 de maig a l’Escola d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa -l’EUIT-. La CNDEUTO és la Conferència Nacional de Degans de Teràpia Ocupacional, òrgan nacional que agrupa els Degans de les divuit universitats espanyoles que imparteixen el Grau en Teràpia Ocupacional. La reunió anual s’ha celebrat avui divendres a les instal·lacions de l’EUIT, essent un dels actes que l’escola té previstos per la celebració del seu Centenari en la formació d’infermeres i 25è aniversari en la formació de terapeutes ocupacionals, que es compleix aquest any.

La CNDEUTO constitueix un fòrum de debat i reflexió sobre l’ensenyament universitari de la Teràpia Ocupacional, treballant al voltant dels continguts de la titulació, la necessitat de creació de l’Àrea de Coneixement de la Teràpia Ocupacional, la participació en organismes internacionals en educació superior en Teràpia Ocupacional, així com en el desenvolupament de la investigació científica en Teràpia Ocupacional.