30 maig 2018

La professora de l’EUIT Inda Zango, al WFOT congress de Sud-África

/
Posted By
/
Comments0
/

Entre el 21 i el 25 de maig es va celebrar a Ciutat del Cap, Sud-Àfrica, el congrés de la World Federation of Occupational Therapists (WFOT). L’esdeveniment, que congrega gran part dels terapeutes més reconeguts a nivell internacional, promou l’intercanvi d’informació tècnica i científica, així com la difusió i arrelament de la disciplina. El de Ciutat del Cap ha estat el primer congrés de la WFOT celebrat al continent africà, aplegant més de 2000 persones provinents de 85 països diferents. En el seu transcurs es va anunciar que l’edició del 2022 es celebrarà a París.

La professora de l’EUIT, Inda Zango, va assistir i participar activament al congrés amb la defensa de la conferencia “Approaches to interculturality in Occupational therapy. Critical analysis of occupational therapy literature”.

Enhorabona, Inda!