5 jul. 2018

La professora de l’EUIT Marta Gorina publica un nou article acadèmic

/
Posted By
/
Comments0
/

Marta Gorina, professora del grau d’Infermeria de l’EUIT, acaba de publicar l’article “Effectiveness of primary healthcare educational interventions undertaken by nurses to improve chronic disease management in patients with diabetes mellitus, hypertension and hypercholesterolemia” 

L’objectiu de l’estudi és avaluar l’efectivitat de les intervencions educatives d’atenció primària realitzades per infermeres per millorar el control metabòlic i/o la gestió de malalties cròniques en individus amb diabetis mellitus tipus 2, hipertensió arterial i hipercolesterolèmia.

Recordeu que podeu visitar el catlàleg i seguir les darreres actualitzacions del twitter de la Biblioteca

 

Moltes felicitats, Marta!