9 jul. 2018

Visita guiada al Campus Terrassa Universitat

/
Posted By
/
Comments0
/

El proper dimecres 11 de juliol a les 18h, es farà una visita guiada al Campus TU (Terrassa Universitat). La visita consisteix en un recorregut pels diferents punts del Campus.

La visita, que es podrà fer en català, castellà, anglès i alemany, té com a punt de trobada l’Escola Industrial (edifici històric). Des d’allà s’iniciarà un passejada que recorrerà l’ESEIAAT, l’Institut d’Investigació Tèxtil, la Residència Universitària, l’ESCAC, ESCODI i UOC, Gaia, el CITM, l’EUIT, la Mútua, i finalitzarà a la Biblioteca UPC Campus. Per distància i temps no es podrà arribar a l’EUNCET i la FOOT, però la guia explicarà els centres i en mostrarà imatges.

La visita serà totalment gratuïta, amb una durada d’aproximadament 2h.

Cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a terrassa.universitat@terrassa.cat