16 jul. 2018

El Doctor Karl Aquino visita l’EUIT

/
Posted By
/
Comments0

El dijous 12 de juliol, el Doctor Karl Aquino (Sauder School of Business, University of British Columbia) va visitar l’EUIT per realitzar la sessió “writting and publishing in the social sciences” (Redacció i publicació dels articles en les ciències socials), originalment en anglès i traduïda simultàniament per la professora Maria Kapanatze.

El Dr. Karl Aquino és professor d’Organitzacions i Societat de l’Escola de Negocis de Sauder, de la Universitat de British Columbia. Realitza investigacions sobre la moralitat, la victimització del lloc de treball, la venjança i el perdó, entre d’altres. Ha publicat més de 100 articles en els àmbits de la psicologia organitzativa, la gestió, la psicologia social, el màrqueting, la política i els sistemes d’informació de gestió.

L’equip de professorat titular de l’EUIT está molt agraït per la sessió impartida. Valorem l’espai de reflexió i la proximitat creada de manera molt positiva.

Moltes gràcies, Doctor Aquino!