7 set. 2018

Curs de formació continuada: “Utilització i optimització dels productes de suport per a la mobilització i els desplaçaments de l’usuari”

/
Posted By
/
Comments0
/

L’EUIT imparteix cursos de formació continuada dirigits a professionals de la salut i /o a cuidadors de la comunitat en general, impartits per professionals altament qualificats.

Els propers dies 5 i 6 d’octubre, s’impartirà el curs “Utilització i optimització dels productes de suport per a la mobilització i els desplaçaments de l’usuari”. El programa pretén oferir les bases i els principis de la Mobilització i el Desplaçament Segur dels usuaris (Safe Patient Handling and Movement – SPHAM), així com les polítiques de No Lifting, mitjançant el coneixement, la utilització i l’optimització de les noves tecnologies relacionades amb els àmbits assistencials i socials, amb l’objectiu de promoure condicions i entorns de treball segurs, tant pels professionals com pels mateixos usuaris.

El curs serà impartit pel professor Carles Salvadó Escarramán i coordinat per la professora de l’EUIT Pascale Pérez. Està dirigit a professionals d’Infermeria, de Teràpia Ocupacional i de Fisioteràpia, així com a estudiants de 3r i 4t de grau de cada disciplina.

HORARI (durada total del curs: 8 hores)

  • Divendres 5/10 de 16:00 a 20:00 h
  • Dissabte 6/10 de 9:00 a 13:00 h

Accediu a més informació sobre el curs “Utilització i optimització dels productes de suport per a la mobilització i els desplaçaments de l’usuari”

Per sol·licitar la inscripció feu clic aquí

Consulteu el catàleg dels cursos formació continuada dirigits a professionals i comunitat