27 set. 2018

L’EUIT present al “Course on the use of creativity and Occupational Therapy”

/
Posted By
/
Comments0
/

Les estudiants del Grau en Teràpia Ocupacional Maria BOLEA, Noelia COUSO, Gisela SABATÉ, Bruna PRADES, Sara GARCIA i Laura ROSADO varen participar al Course on the use of creativity and Occupational Therapy, que va tenir lloc del 7 al 14 de Setembre a Ghent, Bèlgica.

Fa 20 anys que la Artevelde University College Ghent organitza aquest atractiu i interessant  programa formatiu en format residencial. L’objectiu és permetre als estudiants explorar i experimentar les diferents possibilitats d’expressió creativa i formació artística, i oferir-los la visió de l’ús de la creativitat com a eina d’intervenció des de la Teràpia Ocupacional.

Aquest any hi varen participar prop de 90 estudiants de Teràpia Ocupacional de tot Europa.

La professora del Grau en Teràpia Ocupacional de l’EUIT, Mercè Rived, va impartir un dels tallers: SELF THROUGH THE LENS OF CREATIVITY- Eines per conèixer en profunditat com utilitzar l’Ús terapèutic del Self en Teràpia Ocupacional a través del fang.