2 oct. 2018

Tal Jarus i Michael Lee (University of British Columbia) impartiran una conferència a l’EUIT el proper 11 d’octubre

/
Posted By
/
Comments0
/

El proper 11 d’octubre l’EUIT tindrà el privilegi de comptar amb la presència de la professora de la Universitat de Columbia, la Doctora Tal Jarus. També es connectarà per videoconfrència amb el Doctor Michael Lee.

Presentaran la sessió “Inclusive Education – Enhancing wellbeing of students with and without disabilities on campus” (Educació inclusiva – Millorant el benestar dels estudiants amb diversitats funcional al Campus). Jarus oferirà la ponència “Strategies for the inclusions of disabled students in health prefessions educational programs” (Estratègies per la inclusió d’estudiants amb diversitat funcional en programes educatius de professions vinculades a la Salut). Per la seva banda, el Dr. Lee impartirà “Campus mental health: Creating a healthier learning & teaching environment” (Salut mental al campus: creant un entorn eduactiu saludable).

 

La Dra. Jarus és professora del Departament de Ciència Ocupacional i Teràpia Ocupacional de la Universitat de British Columbia, Canadà. Terapeuta ocupacional per la Universitat de Nova York (1988), les seves investigacions s’han centrat en les persones amb diversitat funcional, i més concretament, en els impediments que troben aquests grups en termes de participació.

El Dr. Lee també és membre del Departament de Ciència Ocupacional i Teràpia Ocupacional. Està especialitzat en salut mental i en mètodes d’aprenentatge per millorar el benestar dels estudiants. Compagina la investigació i la docència.

Dia: Dijous 11 d’octubre

Hora: 15h

Lloc: Aula 9 de l‘EUIT

 

Michael Lee

Tal Jarus